Realizácia Oplotenia v Novej Dedinke

Realizácie

26.06.2024

Realizácia Oplotenia v Novej Dedinke

V GALLAXE sa špecializujeme na poskytovanie špičkových stavebných služieb a jednou z našich nedávnych úspešných realizácií bolo oplotenie v obci Nová Dedinka. Tento projekt bol pre nás výzvou a radi by sme sa s vami podelili o detaily našej práce.


Začiatok Projektu

Tento projekt zahŕňal nielen fyzickú prácu, ale aj dôkladné plánovanie a prípravu. Našou úlohou bolo nielen zabezpečiť esteticky a funkčné oplotenie, ale aj zohľadniť špecifické požiadavky klienta na bezpečnosť a súkromie.


Plánovanie a Príprava

Ako prvé sme sa stretli s naším klientom, aby sme pochopili jeho predstavy a požiadavky.
Po dôkladnom preskúmaní miesta sme pripravili návrh, ktorý zahŕňal:

Výber vhodných materiálov pre oplotenie.
Určenie presného miesta a rozmerov oplotenia.
Návrh dizajnu, ktorý by harmonizoval s okolitým prostredím.

Po schválení návrhu sme začali s prípravnými prácami. To zahŕňalo meranie a vytyčovanie miesta pre oplotenie, ako aj prípravu terénu.

A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.
A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.
A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.


Realizácia Oplotenia

S prípravami sme začali vykopávaním základov pre stĺpiky. Na tento účel sme použili kvalitný betón, aby sme zabezpečili pevnosť a stabilitu oplotenia. Každý stĺpik bol starostlivo umiestnený a vyrovnaný, aby sme dosiahli presný a rovný vzhľad.

Po inštalácii stĺpikov sme začali s montážou samotného oplotenia. V tomto prípade sme použili betónové výplne na ktoré sa aplikovala fasádna omietka, ktoré poskytujú vysokú úroveň bezpečnosti a majú dlhú životnosť. Panely boli pevne pripevnené k stĺpikom a zabezpečené proti posunu.


Dokončenie a Kontrola


Po dokončení montáže sme sa uistili, že celé oplotenie je stabilné a bezpečné. Na záver sme vykonali dôkladnú kontrolu kvality, aby sme sa uistili, že všetko je v poriadku a podľa našich vysokých štandardov. Klientovi sme tiež poskytli informácie o údržbe oplotenia, aby si mohol užívať jeho bezproblémovú funkčnosť po mnoho rokov.


Spokojný Klient

Naším cieľom v GALLAXE je vždy dosiahnuť spokojnosť klienta. Sme radi, že sme mohli realizovať tento projekt v Novej Dedinke a že sme naplnili očakávania nášho klienta. Nové oplotenie nielenže zlepšilo bezpečnosť a súkromie, ale tiež esteticky obohatilo jeho pozemok.


Záver

Realizácia oplotenia v Novej Dedinke bola pre nás skvelou skúsenosťou a sme hrdí na výsledok našej práce. Ak potrebujete oplotenie alebo iné stavebné služby, neváhajte nás kontaktovať. V GALLAXE máme skúsenosti, odborné znalosti a odhodlanie poskytovať najlepšie riešenia pre našich klientov.

A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.

Gallax Whatsupp