Rekonštrukcia bytu na Súhvezdnej ulici v Bratislave

Rekonštrukcie

16.04.2024

Rekonštrukcia bytu na Súhvezdnej ulici v Bratislave

Dovoľte nám, aby sme sa s vami podelili o jeden z nedávnych projektov našej spoločnosti Gallax - rekonštrukciu bytu na Súhvezdnej ulici v Bratislave. Bola to pre nás zaujímavá skúsenosť, ktorá nám umožnila uplatniť naše odborné zručnosti a prispieť k vytvoreniu príjemného bývania pre našich klientov.

 

Popis obrázka

V rámci tohto projektu sme sa zaoberali rôznymi aspektami rekonštrukcie, vrátane pridania čistých línii a dizajnu teplých tónov, ako aj dláždenia, obkladov a inštalácie kuchynskej linky a kúpeľní. Celý proces bol realizovaný podľa požiadaviek klienta a návrhu architekta, pričom sme dbali na kvalitu a detaily.

Popis obrázka

Jednou z výziev, s ktorými sme sa stretli, bola požiadavka na separátnu zónu v dennej izbe oddelenú sklenenou stenou. Táto požiadavka priniesla dodatočnú úroveň komplexnosti do projektu, ale sme spokojní s tým, ako sme ju zvládli. Celkovo sme mali pozitívnu spoluprácu s klientom a boli sme schopní splniť ich očakávania.

A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.
A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.

Rekonštrukcia bytu na Súhvezdnej ulici bola pre nás zaujímavým projektom, ktorý nám poskytol príležitosť uplatniť naše zručnosti a prispieť k vytvoreniu príjemného a funkčného bývania. Tešíme sa na budúce projekty a sme pripravení na ďalšiu spoluprácu s našimi klientmi. Dakujeme za dôveru a príležitosť pracovať na takomto zaujímavom projekte.