REKONŠTRUKCIA ATELIERU KOMPAS

V základnej umeleckej škole bolo nadstavané podlažie. Zaujímavosťou tohto priestoru sú vysoké stropy a drevená strešná konštrukcia ktorá je priznaná v interiéri. Interiér bol kompletne zariadení, od podláh, obkladov a dlažieb, maľovania stien po montáž a dodávku dverí. Do novej nadstavby vedie železné schodisko, ktoré bolo pristavané. Keďže sú užívateľmi týchto priestorov hlavne deti, kládol sa dôraz na bezpečnosť a praktickosť.

A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.
A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.
Rekonštrukcia bytu Radvanská
Rekonštrukcia bytu Radvanská
Rekonštrukcia bytu Radvanská
Rekonštrukcia bytu Radvanská
Rekonštrukcia bytu Radvanská
Rekonštrukcia bytu Radvanská
Rekonštrukcia bytu Radvanská
Rekonštrukcia bytu Radvanská
Rekonštrukcia bytu Radvanská
Rekonštrukcia bytu Radvanská
Rekonštrukcia bytu Radvanská
Rekonštrukcia bytu Radvanská
Rekonštrukcia bytu Radvanská
Rekonštrukcia bytu Radvanská
Rekonštrukcia bytu Radvanská
Rekonštrukcia bytu Radvanská
Rekonštrukcia bytu Radvanská
Rekonštrukcia bytu Radvanská